Martin Gouverneur


“Focussed on your goal”

In 1997 ben ik begonnen bij Defensie, bij de Luchtmobiele Brigade ( rode baret ).

Mijn doel was de rode baret halen, dit ging met vallen en opstaan. Door de fysiek en mentaal zware opleiding weet ik wat het is om door te zetten. Ondanks alle tegenslagen die op mijn pad voorbij kwamen, wist ik waarvoor ik het deed. Het werken in teamverband, op elkaar kunnen vertrouwen en elkaar in de kracht zetten was wat mij enorm aansprak.

Als sportdocent op het ROC van Amsterdam geef ik les aan studenten die de opleiding Veiligheid en Vakmanschap volgen. ( vooropleiding voor een baan bij Defensie ), Handhaving en Toezicht ( vooropleiding voor een baan bij de politie ) en aan studenten die de beveiliging opleiding volgen.

In 2014 ben ik mijn eigen bedrijf GouverneurTraining begonnen. Personal training, coaching, bootcamp en teambuilding.

Inmiddels heb ik vele teams mogen begeleiden tijdens een teambuilding, van hockeyteams, voetbalteams, commercieel bedrijf tot zorginstelling. Ieder met zijn/haar eigen doel voor de training. Of je nou sportief bent of niet, ik maak mijn programma’s dusdanig op maat dat eenieder kan deelnemen aan de teambuilding. Tijdens de teambuilding mag ook gelachen worden, ik probeer dan ook met humor, plezier en mijn enthousiasme iedereen een zinvolle training te bezorgen. In een team heb je altijd een wij en ik. Tijdens mijn training neem ik die altijd mee voor het teamproces.

Ik heb ik de Master in Coaching aan het Johan Cruijff Institute gevolgd. Vitaliteitscoach, Vitaliteitstherapeut en Medical Trainer heb ik bij Chivo gevolgd en alles met succes behaald.

T: +31 6 50 52 44 80