Anja van Kampen


Al ruim 25 jaar stort ik mij met hart en ziel op het trainen en coachen van commerciële teams. Dit doe ik onder andere door het geven van op maat gemaakte verkooptrainingen.

Deze intensieve trainingen hebben als doel de deelnemers zich op een onderscheidende manier te laten presenteren, ze zich zeker te laten voelen tijdens hun een verkoopgesprekken en dat ze, uiteraard, daardoor hun doelen halen!

Belangrijk onderdeel van deze trainings-sessies is het enthousiasmeren van de deelnemers en ze als team op een harmonieuze en succesvolle manier optimaal te laten functioneren.

Veel van mijn kennis en vaardigheden heb ik opgedaan in de ruim twintig jaar dat ik gewerkt heb als sales- en regiomanager bij verschillende uitzendorganisaties en detacheringsbureaus. Het gezamenlijk behalen van de gestelde omzet was mijn verantwoordelijkheid en daarnaast bestond een groot deel van mijn werkzaamheden uit het trainen, coachen en begeleiden van mijn medewerkers.

Daarnaast heb ik 4 jaar gewerkt als presentatrice bij TV-Homeshoppingsprogramma’s.

Naast bovenstaande werkzaamheden ben ik een offline verbinder en netwerker. Ik geloof in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Al vijf jaar ben ik als initiator en voorzitter verbonden aan de Business Breakfastclub van het Ronald McDonald Huis Den Haag.